Svenska och Engelska lärare – vågar du anta utmaningen?

ARBETSPLATSANNONS
Är du Sveriges bästa Svenska och Engelska lärare? Brinner du för dina elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Till Framtidsskolan IT business school söker vi nu en modig pedagog som vågar tänka nytt. Du är stresstålig, van att ha många bollar i luften och en skicklig pedagog som kan möta elevernas olika behov med stor smidighet i föräldrar kontakten.

Din uppgift är att motivera, entusiasmera, inspirera eleverna och ge varje elev möjlighet att nå toppen av sin potential. Du kan fångar upp och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande med engagemang och arbetar med ett driv utöver det vanliga. Du brinner för att skapa en inkluderande lärmiljö för varje enskild elev. Du engagerar dig i varje elev och dennes personligt ställda mål genom ett coachande, framåtsyftande förhållningssätt. Som person är du en sann entreprenör, kreativ, positiv, påhittig och öppen för nya idéer och syn vändor. Du är även flexibel då skolvärlden är en föränderlig bransch där kundernas bästa är våran ledstjärna i arbetet.

Vi ser det som av största vikt att du är mottaglig för elevernas skiftande behov och förutsättningar och anpassar dig till de och den rådande situationen. Du är strukturerad och kan prioritera bland uppgifterna på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till dina kolleger på ett lyhört och smidigt sätt. Du är mån om att jobba för en positiv bild av skolans varumärke och vill ständigt utvecklas i fas med det.

Tjänsten är ett vikariat på 45,5 % och innefattar förutom kurserna Svenska 1, Engelska 7, Geografi 1b och Kemi 2, även mentorskap för en av klasserna (35 elever).

Vi erbjuder: Hos oss får du utvecklas och samarbeta med kolleger i pedagogiska processteam och delta i en spännande utvecklingsresa där elevens ökade måluppfyllelse står i fokus. Här får du ta ansvar för den kompetensutveckling vi erbjuder för att du ska utvecklas och växa i din profesion.

På Framtidsskolan IT business school har vi stort fokus på skol kvallite. Vi är en lärande organisation på vetenskaplig grund där vi som individer växer med ny kunskap och nya perspektiv och där framtidens innovativa möjligheter står i centrum. Alla våra elever har en egen Ipad. Vi står för allas lika värde och vår elevsyn grundar sig i att alla elever har rätt att nå sin fulla potential. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Semestertjänst, timlön

Kontaktperson: Douglas G Johansson, VD, Framtidsskolan IT business school